Nieuws Kempen CV Peter Verwaest trekt naar Brussel

CV Peter Verwaest trekt naar Brussel

CV Peter Verwaest trekt naar Brussel

peter verwaestVoor het eerst in de geschiedenis van het bedrijf zijn werknemers van CV Peter Verwaest uit Dessel actief in de buurt van Brussel. Momenteel zijn ze er bezig in een renovatieproject van appartementen. “Totnogtoe hebben we de boot een beetje afgehouden om richting Brussel te gaan, maar dit was zo’n mooi project zodat we er ja op hebben gezegd”, legt zaakvoerder Peter Verwaest uit. “Het is ook de eerste keer dat we samenwerken met aannemer Meeusa uit Tessenderlo, die veel projecten in het Brusselse doet. De vraag kwam intussen al voor een tweede werf, in Sint-Lambrechts Woluwe deze keer.”

CV Peter Verwaest bestaat nu zes jaar en kende een mooie groei. Het bedrijf telt 18 werknemers en noteerde in 2014 een omzet van 4 miljoen euro. Het heeft het afgelopen jaar een aantal mooie projecten gerealiseerd op het vlak van verwarming, sanitair en ventilatie. Voor aannemer Nys-Driesen en in opdracht van de Geelse Huisvestingsmaatschappij werden 45 sociale appartementen ingericht, een project van meer dan 600.000 euro. In Deurne ging het om 45 appartementen en een kinderverblijf voor een waarde van 1,1 miljoen. Ook het nieuwe politiekantoor van Balen, samen met 27 appartementen, kregen sanitair, verwarming en ventilatie via het Desselse bedrijf.

Succesformule
“Een goede opvolging van de werven, goede werknemers, je woord houden en afspraken nakomen zijn de sleutels tot ons succes”, zegt Peter Verwaest. “We hebben ook onze vaste onderaannemers voor elektriciteitswerken, isolatie, diamantboringen, enz.”

Het bedrijf haalt 80% van zijn omzet uit B2B-activiteiten en 20% uit werken voor particulieren. Momenteel wordt de showroom uitgebreid en vernieuwd om die in de tweede helft van maart te kunnen heropenen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer