Nieuws Kempen Danscafé The Nixx wordt gelinkt aan faillissement, maar niets is minder waar

Danscafé The Nixx wordt gelinkt aan faillissement, maar niets is minder waar

Foto: Marc Peeters

Danscafé The Nixx wordt gelinkt aan faillissement, maar niets is minder waar

BOUWEL – Het danscafé The Nixx aan de Lindekens in Bouwel (Grobbendonk) zal ook dit weekend en de weekends die volgen open zijn. “Op sociale media en op straat worden we gelinkt aan een faillissement, maar The Nixx is niet failliet”, zegt zaakvoerder Frans van der Beek.

Het faillissement waar de zaakvoerder naar verwijst betreft de vof Relax. Die werd vorige week failliet verklaard en was destijds op hetzelfde adres gevestigd als het danscafé nu. “Ik heb in het verleden al meermaals moeilijkheden gehad door de mensen die destijds van dit adres gebruikmaakten voor ik dit gebouw in handen heb genomen en het nieuw leven heb ingeblazen.”

Van der Beek is het spuugzat dat het verleden van anderen hem blijft achtervolgen. “Ik begrijp niet waarom er administratief nog steeds naar mijn adres wordt verwezen ondanks het feit dat die anderen hier al jaren weg zijn”, zegt hij. “Ik kreeg de voorbije dagen al meermaals de vraag of ik failliet ben. Prettig is anders. Door corona, wegenwerken en moeilijke contacten met het gemeentebestuur ben ik al drie jaar voor mijn zaak aan het knokken. Nog meer gedoe kan ik echt wel missen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.