Nieuws Kempen De Bedstee slaapt niet en gaat voor nieuw concept

De Bedstee slaapt niet en gaat voor nieuw concept

De Bedstee slaapt niet en gaat voor nieuw concept

HERSELT – De bekende handelszaak De Bedstee is na 25 jaar verhuisd en heeft zijn concept ook wat aangepast. Het aanbod zero-gravity relaxzetels  is uitgebreid en het matrassengamma kreeg een belangrijke upgrade. Ook waterbedden behoren weer tot het aanbod.

De Bedstee is nu een eenmanszaak en werkt met beperkte openingsuren en op afspraak. De kosten worden hierdoor tot een minimum beperkt, wat toelaat om een directe korting van 20% op de normale verkoopprijzen of catalogusprijzen te geven. De winstmarges zijn hierdoor tot een minimum beperkt, maar dit wordt gecompenseerd door een gevoelige omzetstijging ten gevolge van het verbeterde aanbod, de 20% directe korting en de nieuwe website met webshop.

Klanten komen nu vanuit heel Vlaanderen en zelfs vanuit Nederland tot in Herselt voor een ergonomische relaxzetel, trippel-comfort matras of slaapsysteem. Het nieuwe concept komt hierdoor echter onverwacht onder druk te staan. Enkele leveranciers eisen dat de 20% directe korting enkel tijdelijk en uitzonderlijk wordt toegestaan. Er zal in de toekomst dus alvast discreter mee omgegaan moeten worden.

De nieuwe showroom naast de kerk in Herselt-centrum kreeg ondertussen al een nieuwe, rolstoeltoegankelijke ingang langs de zijkant. De veranda van deze herenwoning doet dienst als uitstalraam. Op het gelijkvloers  staan voornamelijk zero-gravity relaxzetels, dekbedden en bedlinnen. De 1ste en 2de verdieping zijn voorbehouden voor het slaapcomfort. De Bedstee heeft beperkte openingsuren maar op afspraak kan je er alle dagen terecht tussen 10 en 20u. Dat maakt het voor de klanten extra comfortabel en Corona-veilig.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.