Nieuws Kempen De Bonte: “De binnenvaart loopt over van opportuniteiten”

De Bonte: “De binnenvaart loopt over van opportuniteiten”

De Bonte: “De binnenvaart loopt over van opportuniteiten”

Met een nieuwe kaaimuur van 300 meter aan het Albertkanaal bevestigt Betonfabriek De Bonte zijn voortrekkersrol op het vlak van een ‘modal shift’. Het bedrijf uit Laakdal verkiest om verschillende redenen transport via het water over wegvervoer. Dat ontdek je in de getuigenis van deze trotse binnenvaartgebruiker. Vaar jij ook al de juiste koers?

Betonfabriek De Bonte is als familiebedrijf actief in de productie van prefab betonelementen. Het gaat enerzijds om spoorwegwerken met dwarsliggers en anderzijds om producten voor wegenis- en rioleringswerken. Via het Albertkanaal komen grondstoffen zoals zand en grind toe en vervoert het bedrijf ook stukgoederen.

“Het fijnmazige net van waterwegen in de Benelux en Noord-Frankrijk biedt heel wat troeven voor meerdere ondernemers”, klinkt het.

Ook het water op?

Benieuwd naar wat de binnenvaart voor jouw logistiek te bieden heeft? Hoe de waterwegen een milieubewust en duurzaam transportalternatief kunnen zijn? De binnenvaart – 24 op 24 en 7 op 7 bereikbaar – biedt oplossingen op maat van elk bedrijf.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer