Nieuws Kempen DE Carwash Retie in nieuwe (was)handen

DE Carwash Retie in nieuwe (was)handen

DE Carwash Retie in nieuwe (was)handen

RETIE – Precies 5 jaar na de feestelijke opening van DE Carwash op de Provinciebaan in Retie, neemt Liesbeth Vreys afscheid. Vanaf 1 januari is de wasstraat in handen van een nieuwe eigenares. Met veel trots kijkt Liesbeth terug op de razendsnelle groei die de zaak de afgelopen tijd heeft gekend. Maar voor haar als ondernemende vrouw is het nu tijd voor iets nieuws.

 Het gezicht van De Carwash, Liesbeth, was dan wel toe aan een nieuwe uitdagende start, toch geeft ze toe dat het nu erg snel is gegaan. In alle hectiek zijn de plannen voor haar nieuwe uitdaging nog niet hélemaal gesmeed, maar ze laat zich al ontglippen dat haar ambitie wellicht in dezelfde sector ligt. “We hebben hier op de Provinciebaan bereikt wat we wilden bereiken en in deze vorm willen we het graag overdragen”, vertelt Liesbeth. “De nog geplande activiteiten en opdrachten worden deze maand tot een goed einde gebracht. Op die manier kunnen we het jaar in schoonheid afsluiten De tegoeden die de klanten nog hebben, worden overgenomen door de nieuwe directie. We wensen hen alle succes toe.”

Maar voor de overname definitief is, staat er nog een feestje gepland.
Op 14 december viert DE Carwash zijn 5-jarig bestaan. Om de klanten te bedanken voor hun vertrouwen, krijgt die dag elke klant een winterse goodiebag met producten voor de wagen.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.