Nieuws Kempen De Communicatieplaneet brengt specialisten bij mekaar

De Communicatieplaneet brengt specialisten bij mekaar

De Communicatieplaneet brengt specialisten bij mekaar

CommunicatieplaneetVrijdag 2 oktober vindt in Herentals De Communicatieplaneet plaats, een beurs waarop meer dan dertig bedrijven en organisaties die actief zijn in de communicatie, zich presenteren aan het grote publiek. Ze zijn er om ondernemers en communicatieverantwoordelijken te helpen, te adviseren en te inspireren. Maar ook als je op zoek bent naar een concrete invulling van je communicatie(plan), kan je er terecht. Naast een bezoek aan de beurs kan je luisteren naar verschillende specialisten in hun deelgebied van de communicatie.

Voor De Communicatieplaneet schreven zich al driehonderd geïnteresseerden in. De toegang is gratis en pre-registreren kan nog altijd via deze link. Je bent vrijdag 2 oktober welkom tussen 8 en 20 uur aan de Atealaan 4 in Herentals.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer