Nieuws Kempen De Crawaett Lille is bij de Orde van Sikaru

De Crawaett Lille is bij de Orde van Sikaru

De Crawaett Lille is bij de Orde van Sikaru

LILLE – Staminee De Crawaett in Lille behoort voortaan tot de Orde van de Sikaru. Dat is een groepering van tien vertegenwoordigers van regionale brouwerijen die de Belgische speciaalbieren willen promoten.

Ze doen dit door aandacht te schenken aan horecazaken waar het serveren van deze Belgische bieren op de juiste manier gebeurt. “De Crawaett en Café In’t Geniep uit Beerzel (Putte) waren de twee genomineerde cafés uit de provincie Antwerpen”, legt Peter Van Glabbeek van De Crawaett uit. “In totaal zijn maandag tien cafés uit heel Vlaanderen bekroond en toegevoegd aan deze Orde. Na het behalen van het Gouverneurschap van de La Trappe-bieren zijn wij heel tevreden en trots met deze erkenning. Op deze manier weten onze klanten dat wij vakbekwaam onze bieren behandelen en schenken.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.