Nieuws Kempen De Kempen op tafel, met ‘Kempen Aan Tafel’

De Kempen op tafel, met ‘Kempen Aan Tafel’

Nicolas Nuyens

De Kempen op tafel, met ‘Kempen Aan Tafel’

De Kempen culinair op de kaart zetten, dat is de missie van Kempen Aan Tafel. Tijdens een dinerevent tonen 4 Kempische chefs wat onze regio allemaal in huis heeft. Na twee jaar krijgt de eerste succesvolle editie eindelijk navolging.

“In 2019 hebben we een zeer succesvolle eerste editie gehad die ook heel snel uitverkocht was”, zegt Nicolas Nuyens van Signature Catering. Samen met Wout Janssens van Kitchenstaff – Flying Service is hij de drijvende kracht achter Kempen Aan Tafel. “We waren hier zelf redelijk van onder de indruk. In 2020 hebben we voor de gekende redenen moeten cancellen maar zijn nu uiterst enthousiast om een herfsteditie te houden.”

Op woensdag 10 november gaan de chefs samen aan de slag, in het WIMEC Event Centre in Turnhout. Net als in 2019 zetten 4 lokale, gerenommeerde chefs hun schouders onder dit project om het beste van de Kempen op een bord te brengen. Aan de vuren staan Ivan Menten van Au Comptoir, Bart Gils van Signatuur, Nicolas Nuyens van Signature Catering en Alex Verhoeven van het Turnhoutse restaurant Hert.

Kempen Aan Tafel heeft de meeste reservaties van de in 2020 uitgestelde editie omgeboekt, zodat de herfsteditie 2021 quasi volzet is. “Er zijn nog maar enkele tafels beschikbaar”, zegt Nicolas, “dus wie erbij wil zijn, moet snel zijn.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.