Nieuws Kempen De Kroonkurk houdt wijndegustatie binnen coronaregels

De Kroonkurk houdt wijndegustatie binnen coronaregels

De Kroonkurk houdt wijndegustatie binnen coronaregels

TURNHOUT – Na veel wikken en wegen en na veel corona-onzekerheid, heeft drankenhandel De Kroonkurk beslist om toch zijn jaarlijkse eindejaars-wijndegustatie te organiseren. Wel vindt ze al wat eerder plaats dan gewoonlijk en in een aangepaste formule.

50 geselecteerde wijnen kan je komen uitproberen tijdens de wijndegustatie bij De Kroonkurk in de Turnhoutse Patriottenstraat. Je start met een glaasje champagne en kan dan heel wat glazen rood, wit of schuimwijn uitproberen om te vergelijken. Als datum is 11 november, wapenstilstand, uitgekozen. “We hebben het wel een beetje vervroegd”, vertelt Nick Schenkels van De Kroonkurk. “Normaal organiseren we de degustatie eind november. Het leek ons beter om het iets vroeger te doen. Dan is er kans dat het buiten nog iets warmer is en we deuren kunnen laten open staan. Dat is dan mogelijk wat gunstiger qua corona-veiligheid.”

Er wordt uiteraard nog meer gedaan om alles corona-proof te houden. Dit jaar is er maar een maximium aantal bezoekers toegelaten en is het de bedoeling dat je met je bubbel aan één tafel blijft. Er zijn twee sessies gepland. Een van 12.30u tot 14.30u en een van 15.30u tot 17.30u.

“De belangstelling is groot, maar er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar”, weet Nick Schenkels.

Inschrijven is verplicht en kan via degustatie@kroonkurk.be met vermelding van de namen, het adres en telefoonnummers van de mensen in jouw bubbel die erbij zullen zijn.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Beerse
Beerse

DCA Technics breidt uit

DCA uit Beerse breidt haar afdeling DCA Technics uit met een subafdeling elektriciteitswerken. Hiermee ontwikkelt het bouwbedrijf deze gespecialiseerde afdeling… Lees meer