Nieuws Kempen De Lilse Bergen zoekt uitbater voor horecazaken

De Lilse Bergen zoekt uitbater voor horecazaken

De Lilse Bergen zoekt uitbater voor horecazaken

LILLE –  Recreatiedomein De Lilse Bergen zoekt een nieuwe concessionaris voor twee horecazaken. Omdat Cafetaria De Specht en strandgebouw De Eekhoorn er slecht aan toe zijn, wordt 50.000 euro ter beschikking van de nieuwe concessiehouder gesteld.

Cafetaria De Specht is gelegen op het schiereiland aan de speeltuin van het recreatiedomein en omvat onder andere een verbruikszaal, een keuken en zowel een overdekt als een niet-overdekt terras. Strandgebouw De Eekhoorn omvat onder andere een buffetruimte, een verbruikszaal en een feestzaal. Het aanwezige interieur is beperkt en zeer verouderd, daarom worden alleen de togen en tapinstallatie ter beschikking gesteld.

50.000 euro voor inrichting en opfrissing

Vanwege de beperkte duur van de concessie, minimaal 1 jaar en maximaal 3 jaar, stelt de vzw De Lilse Bergen een budget van 50.000 euro ter beschikking voor de inrichting en het opfrissen van de gebouwen. De nieuwe concessiehouder is vrij in de keuze van zijn concept, maar moet rekening houden met de specifieke openingsuren van De Lilse Bergen, sportdagen, animatieactiviteiten en evenementen.

Uiterste indieningsdatum is 19 november om 10 uur. De aanvang van de nieuwe concessie wordt in onderling overleg bepaald maar kan ten vroegste een aanvang nemen op 1 januari 2020.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.