Nieuws Kempen De Mobiliteitsmakelaar helpt wagenpark Netropolix vergroenen

De Mobiliteitsmakelaar helpt wagenpark Netropolix vergroenen

De Mobiliteitsmakelaar helpt wagenpark Netropolix vergroenen

GEEL – De samenwerking tussen Netropolix en De Mobiliteitsmakelaar wordt steeds groener. De Mobiliteitsmakelaar is partner om het Geelse ICT bedrijf van een fleet te voorzien. Daarin wordt meer en meer gekozen voor elektrische wagens.

Netropolix en De Mobiliteitsmakelaar hebben al ruim 3 jaar een partnerschap voor de mobiliteit van het ICT bedrijf. Die wordt steeds groener, zoals ook andere aspecten van Netropolix. “De voorbije twee jaar hebben we een nieuwe vestiging gerealiseerd langs de ring in Geel”, vertelt Tim Sleebus van Netropolix. “Bij die nieuwbouw zijn zoveel mogelijk duurzame keuzes gemaakt die gunstig zijn voor het klimaat. En ook in onze mobiliteit is er rekening gehouden met zowel de ecologische als economische factoren.” Netropolix heeft een reeks laadpalen geïnstalleerd bij het nieuwe kantoorgebouw en schakelt steeds meer over naar de hybride Volkswagen Passat GTE als bedrijfswagen. “Die keuze is niet alleen gunstig voor het milieu, ze heeft ook voordelen voor het personeel”, weet Tim Sleebus. “Medewerkers krijgen zo een luxere wagen met meer uitrusting. Dat komt omdat deze formule voor ons als bedrijf gunstiger is qua fiscaliteit en verbruik. Omdat de totale kost voor ons als onderneming lager is, kunnen we de medewerkers iets meer bieden. In de praktijk zien we dat ze uit zichzelf al voor deze wagen kiezen, juist omdat die al heel uitgebreid is uitgerust.”

Netropolix wil consequent blijven kiezen voor hybride en elektrische wagens wanneer  de klassiek aangedreven wagens die het nog heeft rijden, aan vervanging toe zijn.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.