Nieuws Kempen De papierhoop beu? B2B Tax Advisors zorgt voor de verlossing.

De papierhoop beu? B2B Tax Advisors zorgt voor de verlossing.

De papierhoop beu? B2B Tax Advisors zorgt voor de verlossing.

De administratieve papierhoop beu? Je bent niet alleen. B2B Tax Advisors ondersteunt elke  zelfstandige en kmo bij zijn of haar digitale boekhouding. Het resultaat: aanzienlijke tijdswinst, uitmuntende tevredenheid en de Yuki Customer Intimacy Award 2020.

B2B Tax Advisors is een full paperless office, zowel op administratief vlak als op het gebied van boekhouding. Bedrijven kunnen zelf hun documenten via een scanner of smartphone uploaden in het Yuki-platform en deze 24/24 raadplegen. Slimme en tijdsbewuste ondernemers laten facturen rechtstreeks bezorgen op het platform.

Iedere factuur en communicatie binnen de eerstvolgende werkdag afhandelen. Dat motto heeft ons de Yuki-award oplevert”, zegt Gunter Segers van B2B Tax Advisors. “Maar nog belangrijker: het levert een enorme tevredenheid bij onze klanten op, alsook tijdswinst voor hen. Tijd die vrijkomt om te besteden aan hun core business.”

Dankzij het Yuki-platform zijn de ondernemingsresultaten dagelijks bijgewerkt en online raadpleegbaar. “We staan u als een echte cfo bij en adviseren op fiscaal gebied om uw bedrijfsstrategie te realiseren.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Meest gelezen in deze regio