Nieuws Kempen De Smaakmakers uit Olen Belgisch Kampioen barbecue

De Smaakmakers uit Olen Belgisch Kampioen barbecue

De Smaakmakers uit Olen Belgisch Kampioen barbecue

OLEN – Het barbecueteam De Smaakmakers uit Olen is in Sint-Niklaas Belgisch kampioen Culinaire barbecue geworden. De Smaakmakers is het team achter de gelijknamige onderneming die een keurslager, barbecueshop, traiteurservice en foodtruck verenigt.

Het barbecueteam De Smaakmakers bestaat sinds 2008 en heeft zich in de loop der jaren steeds meer bekwaamd in het serveren van een culinaire barbecue. “Je moet werken met de ingrediënten die je ter beschikking krijgt. Alles wordt mee in rekening gebracht”, zegt Tony Ver Berne. “Ook het dresseren van het bord moet in orde zijn en de smaken goed op elkaar afgestemd.”

In het Zweedse Brösarp heeft het team De Smaakmakers vorig jaar al de Europese titel Culinaire barbecue binnen gehaald. De deelnemers aan dergelijke wedstrijden zijn vrijwel allemaal teams die koken op een hoog professioneel niveau.

Volgend jaar vindt het wereldkampioenschap Barbecue plaats in Torhout. Tony Ver Berne verwacht dat dar een 100-tal teams aan zullen deelnemen. Ook De Smaakmakers tekenen present.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Antwerpen, Lichtaart
Antwerpen

Bedenker Paschka is overleden

Vic Van den Putte is overleden. Hij was de uitvinder van de bekende smeerpasta van verse kaas en chocolade, die… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.