Nieuws Kempen De Vesten kent ieder jaar stijgende omzet

De Vesten kent ieder jaar stijgende omzet

De Vesten kent ieder jaar stijgende omzet

De-vesten(website)2Het feest- en seminariecomplex De Vesten in Eindhout (Laakdal) is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in zijn sector. “Van drie medewerkers in het begin is het vaste personeelsbestand gegroeid naar negen”, vertellen vertellen zaakvoerders Ronny Vandenbergh en Tonny Luyten. “Tijdens feesten en seminaries loopt dat aantal op tot een veelvoud.”

Eerder dit jaar werd een nieuwe vleugel in gebruik genomen. Voortaan beschikt het complex over elf zalen, twee aparte ingangen, een extra foyer en bijkomende keukenruimte op de eerste verdieping. Bij trouwfeesten kan het kersverse koppel ter plaatse overnachten in de nieuwe bruidssuite, waar het wordt verwend met een fles cava en een luxe ontbijtmand.

De omzet van de Kempense onderneming stijgt jaar na jaar. “De boekingen voor feesten in 2014 lopen zeer goed”, vertellen de zaakvoerders. “Ook voor de zakelijke bijeenkomsten dit najaar en de personeelsfeesten komende winter zitten we op schema. Onze vaste bedrijven hebben opnieuw geboekt en er zijn zelfs enkele nieuwkomers.” Zo trekt Voka Kempen voor de tiende ledenontmoeting eind september naar De Vesten in Laakdal.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.