De Vlaamse Oliecentrale viert meer dan 50 jaar expertise in de wereld van brandstoffen, smeermiddelen en smeertechniek

De Vlaamse Oliecentrale (VOC), gespecialiseerd in de distributie van brandstoffen en smeermiddelen, viert dit jaar meer dan 50 jaar succesvolle bedrijfsvoering. Hun verhaal is er eentje van duurzaamheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Het Herentalse familiebedrijf begon ooit als drie afzonderlijke bedrijven: Brandstoffen De Peuter, Limbuterm en Lambert & Dauw. Later werden ze gefuseerd onder de naam Shell Brandstoffen. En zo ontstond het innoverende bedrijf dat we vandaag kennen als De Vlaamse Oliecentrale nv.

In de afgelopen vijf decennia heeft de Vlaamse Oliecentrale nv een indrukwekkend netwerk van sterke partnerschappen opgebouwd, waaronder Shell, Fuchs en Quaker Houghton. Sinds de oprichting zet de Vlaamse Oliecentrale nv zich in voor innovatie en groei. Om aan de veranderende behoeften van hun klanten en partners te beantwoorden, is het aanbod steeds mee geëvolueerd.

Naast de distributie van brandstoffen en smeermiddelen biedt VOC ook technische ondersteuning en op maat gemaakte trainingen aan hun klanten. Deze trainingen zijn specifiek afgestemd op de productieomgeving en de behoeften van hun klanten. VOC is bovendien van alle sectoren thuis en bedient klanten uit diverse branches, zoals de metaalbewerkingsindustrie, spuitgietindustrie, voedingsindustrie, auto-industrie, transport en landbouw.