Nieuws Kempen De Vocht Expert sluit eerste jaar af met 100 werven

De Vocht Expert sluit eerste jaar af met 100 werven

De Vocht Expert sluit eerste jaar af met 100 werven

Marlon Verbeek, gehurkt in witte shirt, met zijn 2 medewerkers.

Marlon Verbeek, gehurkt in witte shirt, met zijn 2 medewerkers.

Exact een jaar geleden startte Marlon Verbeek vanuit Herentals met zijn eigen bedrijfje De Vocht Expert. Deze week is hij in Mol actief op de 100ste werf. Intussen heeft hij twee mensen in dienst en straks volgt ook zijn verloofde. “Ik had nooit gedacht dat het zo snel zou gaan”, zegt hij.

Verbeek was al enkele jaren actief in de sector vooraleer hij de stap zette naar zijn eigen zaak. Hij nam een medewerker in dienst die meer dan 30 jaar ervaring had in vochtbestrijding. Samen trokken ze erop uit om mensen van hun vochtproblemen in huis te verlossen. “Het werd al snel zo druk dat ik in augustus een tweede werknemer in dienst moest nemen”, aldus Verbeek, die zich momenteel vooral bezighoudt met het bezoeken van potentiële klanten, het maken van offertes, de aankopen, de facturatie, enz.

Vooral particulieren
“99% van onze klanten zijn particulieren”, zegt Marlon Verbeek. “In deze periode van het jaar bestrijden we vooral condensatieschimmels. Door de moderne isolatie kan het vocht niet meer weg en moeten we vooral werken aan ventilatie. Ook doorslaand vocht bij huizen met enkele muren komt nu veel voor. In andere periodes worden we dan weer meer gevraagd voor natte kelders.”

Dat hij in zijn eerste jaar op 100 werven actief zou zijn, had hij nooit gedacht. “Toen ik startte, wist ik dat dit ons zou lukken. Ik ben ervan geschrokken hoe vlug het is gelopen. We zijn trouwens aan het uitkijken naar een nieuwe locatie. Die blijft in de buurt van Herentals.” De Vocht Expert is vooral actief in de provincies Antwerpen en Limburg.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Arendonk, Brasschaat
Arendonk

Nieuw woonerf in hartje Arendonk

Op de site van een voormalig schoolterrein in het centrum van Arendonk gaat Ultrium Development, met hoofdzetel in Brasschaat, aan… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer