Nieuws Kempen De Wingerd (Vorselaar) bij beste restaurants

De Wingerd (Vorselaar) bij beste restaurants

De Wingerd (Vorselaar) bij beste restaurants

VORSELAAR – Dining with the stars, een concept waarbij het grote publiek op een budgetvriendelijke manier kan gaan dineren in toprestaurants, heeft onder alle deelnemende zaken de beste beoordelingen gepubliceerd. Met De Wingerd uit Vorselaar staat ook een Kempense zaak in de top 10.

Dining with the Stars is een formule waarbij aan voordeeltarief kan gegeten worden in de beste restaurants van het land. Als alles verteerd is, wordt aan de gasten een beoordeling gevraagd. Dat leidt tot een rangschikking van de waarderingscijfers voor eten, service en sfeer. En wat blijkt? De achtste plaats van de Vlaamse top 10 wordt bekleed door De Wingerd, het restaurant van Jolien Laenen en haar vriend Pieter Coomans. “Wat een fantastische eer om op die ereplaats te mogen pronken”, zegt het duo.”We zijn vooral fier dat ons harde werk geapprecieerd wordt door de klant.”

De formule is een organisatie van Dining City, de toonaangevende restaurantwebsite in Nederland en België. Ze willen meer mensen naar toprestaurants lokken en doen dat met formules als de Nationale Restaurantweek en Dining with the Stars. De 10 laureaten serveren tot 27 oktober trouwens nog een speciaal ‘winnaars-menu’.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Mol
Mol

Cosy in de Corbiestraat

Vanaf begin mei tot en met eind oktober tovert het Molse gemeentebestuur de verkeersvrije Corbiestraat om tot Cosy Corbie. In… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer