Nieuws Kempen De zotste klas van de Kempen neemt videoclip op

De zotste klas van de Kempen neemt videoclip op

De zotste klas van de Kempen neemt videoclip op

Groep 9 S&M ldeas r us jpegHet Plato sales & marketingteam van Voka-Kempen brengt zijn enthousiasme voor ondernemen in de praktijk aan de hand van een originele videoclip die ze opnamen aan het MAS in Antwerpen. Op de tonen van ‘Iedereen is van de wereld’ van The Scene verspreiden ze een boodschap van hoop, passie, engagement en samenhorigheid.

Het team bestaat uit zeventien deelnemers en ze werken een heel jaar rond communicatie, marketing en sales. Hun Plato-groep beschouwen ze als een broeihaard van energie en ideeën. Niet voor niets kozen ze als groepsnaam ‘Ideas R Us’. In de videoclip brengen ze hun zelf ontworpen logo en groepsnaam creatief in beeld met als boodschap ‘Ondernemen is ook creativiteit en fun’. “Aan iedereen geven we de goesting om te ondernemen graag door”, klinkt het.

Wie zei ook al weer dat een beetje gek zijn geen pijn doet? Gelukkig!

Ontdek hieronder de videoclip.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Zero emissie tijdens het zware werk

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter Knikmops en Rollmops, stelt nu ook een elektrische kniklader voor. De zoektocht naar een geëlektrificeerde… Lees meer

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer