Nieuws Kempen Deckx-Team breidt uit naar tweedehandswagens

Deckx-Team breidt uit naar tweedehandswagens

Deckx-Team breidt uit naar tweedehandswagens

deckx-teamVolkswagen- en Audi-dealer Deckx-Team uit Turnhout heeft een nieuwe verkoopunit geopend voor tweedehandswagens. Voor Volkswagen is dat onder het label My Way, voor Audi onder Audi approved plus. Deckx-Team kocht hiervoor een terrein naast de huidige vestiging aan de Steenweg op Mol bij, legde er een grote parking aan en bouwde er een bijkomend verkoopkantoor. Vorige week werd de nieuwe verkoopafdeling officieel in gebruik genomen.

“Een goed tweedehands aanbod hoort bij een concessie als de onze”, vertelt directeur Eric Baumers. “We richten ons hiermee naar jongeren die zich niet meteen een nieuwe wagen kunnen veroorloven. En naar anderen die een tweedehandsauto met een garantielabel willen kopen, los van de parallelmarkt.” Onder de officiële labels vallen garantietermijnen, gecontroleerde leeftijden en kilometerstanden, een volledige technische check-up van de wagen, enz.

Jonge occasies
In de nieuwe verkoopsunit staat permanent een 40-tal modellen van zowel VW als Audi. Het gaat vaak om jonge occasies tot vijf jaar oud. Drie medewerkers houden zich specifiek bezig met deze nieuwe activiteit van Deckx-Team. Eén is daarvoor bijkomend in dienst genomen, weldra volgt nog een extra personeelslid. Moest de vraag stijgen, dan kunnen op de nieuwe parking extra voertuigen worden tentoongesteld. “We willen met deze extra activiteit onze naam als dé VW- en Audi-concessie voor de Kempen in de verf zetten”, besluit Eric Baumers.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer