Nieuws Kempen Deckx-Team levert acht nieuwe politievoertuigen

Deckx-Team levert acht nieuwe politievoertuigen

Deckx-Team levert acht nieuwe politievoertuigen

Deckx-TeamGarage Deckx-Team uit Turnhout, dealer van Audi en Volkswagen, heeft acht nieuwe politievoertuigen geleverd aan de politiezone Turnhout. Het gaat om wagens van het type VW Transporter. Het was vijf jaar geleden dat er nog eens zo’n grote bestelling werd geleverd aan de politiezone.

“We leveren al tientallen jaren aan de plaatselijke politie”, weet zaakvoerder en verantwoordelijke voor de fleet Filip Boogaerts. “Van de Transporter 1 tot en met 6 nu, alle versies hebben wel ooit dienst gedaan. De politie heeft wel eens andere mogelijkheden bekeken, maar uiteindelijk zijn ze toch blijven kiezen voor de Transporter omdat die het meest geschikt is voor hun interventies en om 24 uur op 24 te gebruiken.”

Pantsering
De aanpassing naar politievoertuig gebeurde door een toeleverancier. Filip Boogaerts: “Sommige delen van de wagen worden gepantserd om ze te beschermen tegen kogelinslagen. Dan zijn er natuurlijk de striping en de verlichting en deze wagens kregen ook een vaste zitbank in plastic achteraan als bescherming tegen vandalisme. Als eerste voertuigen in de politiezone kregen ze ook een opvallende, oranje bumper vooraan.”

De wagens werden symbolisch overhandigd aan zonechef Roger Leys. Die toonde zich verheugd dat in plaats van een vaste pc nu mobiele laptops kunnen worden ingeschoven.

“Voor ons betekent deze levering een bestendiging van de samenwerking en het levert ons ook wel wat prestige op. We zijn blij dat de politie het vertrouwen in ons en de wagens, die toch worden ingezet in extremere omstandigheden, blijft behouden”, besluit Filip Boogaerts.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer