Nieuws Kempen Derde generatie pakt uit met nieuw concept

Derde generatie pakt uit met nieuw concept

Derde generatie pakt uit met nieuw concept

clemvercammen_4Juwelier Clem Vercammen in Heist-op-den-Berg is compleet vernieuwd en heropent op maandag 17 november. Aan het roer staat de derde generatie. “Wij staan klaar voor de nieuwe shoppingbeleving”, zeggen zaakvoerders Ilse, Kristien en Gert.

Het oude winkelpand werd compleet gestript en heringericht. “Met de nieuwe zaak willen we beleving en comfort bieden aan alle klanten. Een snel bezoek, een snelle aankoop of een herstelling kan in de trendy afdeling van de winkel. Een discrete aankoop kan voortaan in alle rust. We bieden een kader aan waar dit mogelijk is. Winkelen moet leuk zijn, met onze nieuwe zaak willen we het aangename, het comfort en de discretie samenbrengen,” klinkt het.

De heropening vormt een nieuw hoofdstuk in de historie van de familiezaak, die intussen al meer dan 80 jaren telt. “Onze grootvader Jules Vercammen startte in 1932 in de Stationsstraat zijn ‘horlogeriemaker’-winkel. Eens verhuisd naar de Bergstraat, deed hij er nog optiek bij”, vertelt Kristien. “Onze vader Clem, ook horlogemaker en gepassioneerd door het vak, nam in 1965 de winkel over en bezorgde de winkel naam en faam.”

Nu staan Clem’s kinderen klaar om het werk van hun vader verder te zetten. Zowel Ilse, de oudste, als Gert, de jongste, vergaarden door opleidingen de nodige vakkennis, knowhow en diploma’s, waaronder één van de Hoge Raad voor Diamant. Achter de schermen houdt economist Kristien, de tweede in de lijn, de touwtjes strak in handen. “Wij vullen mekaar enorm goed aan als team, elk met onze eigen sterke punten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Herentals
Herentals

Digitale cadeaubonnen in Herentals

Handelshart Herentals lanceerde digitale cadeaubonnen. Het heeft communicatiebureau Phobos en Actor uit Geel onder de arm genomen voor de uitwerking ervan.… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer