Nieuws Kempen Desselse standenbouwer gooit expertise in coronastrijd

Desselse standenbouwer gooit expertise in coronastrijd

Desselse standenbouwer gooit expertise in coronastrijd

Het Desselse bedrijf Frameworks haalt alles uit de kast om tegen 1 februari het vaccinatiecentrum van Weelde op poten te zetten.  Het bedrijf zet zijn ervaring als festival- en evenementenbouwer in om op een recordtijd het centrum in orde te krijgen.

Vlak voor afgelopen weekend kreeg Frameworks het bericht dat ze de opdracht mochten uitvoeren. Deadline is 1 februari. “Het doet ons deugd dat al onze mensen opnieuw bezig kunnen zijn. We hebben een goede teamspirit om er tegenaan te gaan, en om onze missie te doen slagen”, vertelt marketing manager Jens Van Gompel.

Opportuniteiten zoeken

Het was afgelopen jaar anders met corona. Met de belangrijkste opdrachten in de beurs- en evenementensector, zag Frameworks het orderboekje leeglopen. “Onze zaakvoerders Arne en Frederik moesten in maart een switch maken. Waar konden ze hun kennis, producten en diensten goed inzetten om het bedrijf draaiende te houden? En zo begon Frameworks scheidingswanden te plaatsen. En zo zijn we toch bezig gebleven, voornamelijk in ziekenhuizen.”

Van de vaste 10 medewerkers zat wel ongeveer de helft thuis. “Door de nieuwe opdracht van het vaccinatiecentrum is iedereen terug vol energie aan het werk.”

Van a tot z

Het volledige organisatorische plaatje ligt in handen van Frameworks. “Wij zorgen voor de poetsploegen, de bewakingsagenten en de praktische coördinatie ter plaatse. Vanuit onze ervaring op festival en beurzen zijn we gewend om uiterst snel en flexibel te werken.”

Frameworks is ongeveer 15 jaar bezig, en was oorspronkelijk een bedrijf in licht en geluid. Het timmerde aan de weg, groeide verder uit tot een grote bouwer van beursstanden en partner bij evenementen. Het bedrijf heeft een hal aan industriezone Stenehei, vlakbij de Graspop-weide.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Beerse
Beerse

Groene toets voor horecaterrassen

BEERSE - Plantrent Events investeert extra in plantenverhuur voor horecaterrassen, en hoopt op een verdubbeling van het aantal klanten hierin.… Lees meer