Nieuws Kempen Deusjevoo bouwt zijn eerste mini videostudio bij Frame 21 in Herentals

Deusjevoo bouwt zijn eerste mini videostudio bij Frame 21 in Herentals

Deusjevoo bouwt zijn eerste mini videostudio bij Frame 21 in Herentals

HERENTALS/GENK – De voorbije tijd zijn we meer een meer gaan chatten en online meetings gaan houden. Maar dat dit nog lang niet altijd even ideaal verloopt, weten we. Bij Frame 21 in Herentals staat nu een mini-videostudio die wel de goede omstandigheden biedt voor een videochat.

Het bedrijf Deusjevoo, een decor- en standenbouwer uit Genk, zorgde voor de video-chatroom. “Heel wat bedrijven kiezen vandaag al om remote meetings standaard te maken”, legt Jo Peters van Deusjevoo uit. “En of je nu vanuit je huiskamer of vanop kantoor telecommuniceert, enige vorm van professionalisering dringt zich al snel op. Elk bedrijf verdient bovendien een toekomst waar geen sprake is van een afgrijselijke akoestiek en een onder- of overbelichte omgeving. Daarom bouwden we deze microstudio waarmee je dezelfde professionele indruk kan maken als bij een fysiek gesprek, maar dan gewoon vanop kantoor.”

De nieuwe transporteerbare, modulaire microstudio met verluchtingssysteem moet een einde maken aan ongemakken zoals omgevingsgeluid en vreemde kadrages. De conferencingstudio biedt een volwaardige akoestische absorptie, voortreffelijke verlichting én bacterie- en virusvrij luchttoestroom.

Deusjevoo is al twintig jaar decorbouwer en bouwde tegelijk heel wat expertise op in het inrichten van werkplekken. De personaliseerbare microstudio wordt standaard geleverd met een luchtaanvoersysteem dat er voor zorgt dat de binnenkomende lucht bacterie- en virusvrij is. Het Herentalse businesscenter Frame 21 blijkt met zijn kantoorruimtes, flexplekken en virtual offices een ideaal huis om de studio te lanceren.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.