Nieuws Kempen Deze week 8 faillissementen

Deze week 8 faillissementen

Deze week 8 faillissementen

Justitia11-300x226Ook deze week heeft de handelsrechtbank in Turnhout weer een aantal faillissementen uitgesproken. 8 om precies te zijn.

Smets Stef bvba, Leopoldstraat 59 in Merksplas, baatte Café Glenn uit en werd gedagvaard door schuldeisers. Curator: Katty Somers.

Ook schuldeisers van Festival Food bvba, Harmoniestraat 52 bus 7 in Turnhout, stapten naar de rechter voor een verzoek tot faling. Het bedrijfje had als activiteit ‘markt- en straathandel in voedings- en genotmiddelen’. Curator: Ronny Ceusters.

Tradingfirma S4 Trading bvba, Keiheuvelstraat 70 in Mol, legde zelf de boeken neer en werd vervolgens failliet verklaard. Curator: Tom Vandecruys.

J.Appels – Groothandel in Vlees nv, Olenseweg 125 in Westerlo, gooide zelf de handdoek. Curator: Ludwig Peeters.

Construct L&C bvba, Krentzen 35 in Olen, specialiseerde zich in sanitair, las- en constructiewerken en het onderhoud van centrale verwarmingsinstallaties. De zaakvoerder vroeg zelf de faling aan. Curator: Ludwig Peeters.

Eetgelegenheid Suda’s bvba, Tilburgseweg 33 in Poppel, heeft op eigen initiatief de deuren gesloten. Curator: Wim Nysmans.

Ook Snyers Mekanisatiebedrijf bvba, Hulstsestraat 48 in Veerle, verzocht zelf om het faillissement. Curator: Tom Vandecruys.

Bouwonderneming Simat Comm.V., Korenbloemstraat 17/1 in Beerse, zet de activiteiten stop en vroeg de faling aan. Zaakvoerder Jacobus Van der Werve deelt in het faillissement. Curator: Katty Somers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Zero emissie tijdens het zware werk

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter Knikmops en Rollmops, stelt nu ook een elektrische kniklader voor. De zoektocht naar een geëlektrificeerde… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer