Nieuws Kempen Deze week nog hinder in Liefkenshoektunnel

Deze week nog hinder in Liefkenshoektunnel

Liefkenshoektunnel

Deze week nog hinder in Liefkenshoektunnel

ANTWERPEN / BEVEREN-WAAS – Vracht- en personenverkeer dat ’s avonds nog onderweg is, zal deze week opnieuw rekening moeten houden met lichte verkeershinder in de Liefkenshoektunnel in Antwerpen. Daar wordt op 23 en 24 april weer een volgende fase uitgevoerd van de onderhoudswerken, meldt de NV Tunnel Liefkenshoek. In de nacht van donderdag op vrijdag zal de tunnel afgesloten zijn richting Beveren, Kalmthout, de daaropvolgende nacht richting Stabroek, Sint-Niklaas.

Niet alleen aan de E313 in Ranst en Wommelgem wordt er de komende dagen gewerkt. Ook de derde tunnelwas van de Liefkenshoektunnel komt eraan. Door de coronamaatregelen is er dan wel minder verkeer op de baan, toch worden de werken ‘s nachts uitgevoerd om de hinder zo veel mogelijk te beperken.

“De tunnelkoker waarin wordt gewerkt, zal telkens om 21 uur worden afgesloten en de ochtend nadien om 5 uur weer openen.”, klinkt het bij nv Tunnel Liefkenshoek. “Reizigers worden dan ook verzocht hun reisweg hieraan aan te passen.”

Er wordt een lokale omleiding voorzien.

Ook in mei en juni staan er nog onderhoudsbeurten gepland in de Liefkenshoektunnel.

Meer informatie over de tijdelijke afsluitingen en bijhorende omleidingen is ook altijd beschikbaar op  www.liefkenshoektunnel.be/werken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.