Nieuws Kempen DiBO installeert eerste carwash in Kazachstan

DiBO installeert eerste carwash in Kazachstan

DiBO installeert eerste carwash in Kazachstan

diboBegin deze maand opende in Astana een nieuwe carwash en die is van Kempense makelij. Voor DiBO uit Arendonk was dit niet alleen de eerste carwash in Kazachstan maar meteen ook de verst gelegen carwash tot dusver.

De self-carwash is voorzien van 4 wasplaatsen waarvan 3 overdekte en 1 in openlucht. De bedieningspanelen zitten geïntegreerd in de steunkolommen van het gebouw. Een van de wasprogramma’s is het DiBO high foaming system met schuimlans en borstel. De plaatselijke dealer installeerde de technische ruimte in een bestaand gebouw. Klanten kunnen er betalen met de plaatselijke munteenheid maar ook met jetons en waskaarten.

Vorig jaar Rusland
De Arendonkse producent van hogedrukreinigers en voertuigwasinstallaties is niet aan zijn proefstuk toe in het voormalige Oostblok. Vorig jaar installeerde het bedrijf ook al self-carwashes in Sint-Petersburg en Novgorod. Voor de verkoop in het buitenland werkt het bedrijf met lokale, zelfstandige dealers. De productie en assemblage gebeurt grotendeels in Arendonk. Meestal worden de installaties op maat gemaakt. Bij DiBO in Arendonk werkt een 35-tal mensen waarvan ongeveer de helft in de productie.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Zero emissie tijdens het zware werk

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter Knikmops en Rollmops, stelt nu ook een elektrische kniklader voor. De zoektocht naar een geëlektrificeerde… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer