Nieuws Kempen Digimedio ontwikkelt softwarepakket voor starters

Digimedio ontwikkelt softwarepakket voor starters

Digimedio ontwikkelt softwarepakket voor starters

Softwarebedrijf Digimedio uit Malle ontwikkelde een starterspakket voor beginnende ondernemers met groeipotentieel. Dat doen ze op basis van de software Odoo. “Het starterspakket is bedoeld voor bedrijven die net uit de startblokken zijn geschoten en die op zoek zijn een praktische tool voor hun administratie”, vertelt Tony Crols, managing partner bij Digimedio.

Odoo – voorheen gekend als Open ERP – is een all-in-one open source softwarepakket dat bestaat uit verschillende kleinere deelprogramma’s of apps die allemaal voor een specifieke taak zijn ontworpen. “Binnen Odoo kan er eenvoudig geschaald of afgebouwd worden naarmate de ontwikkeling en groei van een bedrijf, waardoor het systeem ook perfect dienst doet voor kleinere, startende bedrijven”, aldus Crols.

“Extra paar handen”

Binnen het starterspakket van Digimedio vallen 5 Odoo-apps waarmee starters meteen aan de slag kunnen: contactbeheer, crm, verkoop, aankoop en facturatie. Naast de essentiële apps biedt Digimedio binnen het starterspakket ook enkele opstartsessies aan om starters wegwijs te maken binnen Odoo en ze te begeleiden bij het instellen en configureren van de 5 apps.

“Het is belangrijk om jezelf als starter te omringen met de juiste mensen én de juiste technologie. Een extra paar handen en digitale ondersteuning kunnen dan ook een wereld van verschil maken als het op een beginnend bedrijf aankomt”, besluit Crols.

Digimedio ontstond in 2020 toen Jan Huybrechts van Comitor en Jens Joosen van Innomedio de handen in elkaar sloegen. Ondertussen bestaat het Digimedio-team uit 7 collega’s.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.