Nieuws Kempen Digitale cadeaubonnen in Herentals

Digitale cadeaubonnen in Herentals

Digitale cadeaubonnen in Herentals

Handelshart Herentals lanceerde digitale cadeaubonnen. Het heeft communicatiebureau Phobos en Actor uit Geel onder de arm genomen voor de uitwerking ervan. De digitale cadeaubon moet een coronaproof en modern alternatief zijn voor de huidige cadeaucheques. Het doel van de bon blijft hetzelfde: de lokale ondernemers ondersteunen en mensen aanzetten om vooral bij lokale ondernemers te kopen.

De werking van de digitale cadeaubon is heel eenvoudig en de aankoop kan volledig online. Als u de bon wil gebruiken, hebt u gewoon uw smartphone of tablet nodig.

Schepen Yoleen Van Camp: ”Onze Handelshart Herentals cadeaubonnen waren al razend populair. Vorig jaar werden er voor meer dan 370.000 euro verkocht. We zien ook steeds meer dat lokale ondernemingen deze cheques kopen als cadeau voor hun personeel, wat we natuurlijk toejuichen. Met de digitalisering verwachten we nog een toename.”

“Het blijft nog wel mogelijk om een fysieke cadeaubon in de gekende geschenkomslag te steken, maar voortaan worden ze dus ook volledig digitaal beschikbaar. Bestellen kan eenvoudigweg via www.handelshart.be. Het wordt zo mogelijk om deze volledig digitaal te bestellen én door te sturen naar de gelukkige ontvanger. Zo zijn we mee met onze tijd, en bieden we ook een mooi aanbod dat coronaproof is.”

Om de nieuwe digitale cadeaubon feestelijk te introduceren, lanceert Handelshart samen met Phobos en Actor het gratis spel EK Match&Win. Tijdens de voorrondwedstrijden van de Rode Duivels op het EK voetbal kunt u via een spel op uw smartphone een digitale cadeaubon van 5 euro winnen. In totaal zijn er 150 digitale cadeaubonnen die uitgedeeld worden, voor een bedrag van 750 euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer