Nieuws Kempen Dineren in de mobilhome ter discussie

Dineren in de mobilhome ter discussie

Foto: Facebookpagina Wingerd

Dineren in de mobilhome ter discussie

Met de mobilhome parkeren aan een restaurant, en met je bubbel coronaproof genieten van een diner: veel mensen genoten van dit concept in de donkere coronamaanden. Maar het Crisiscentrum trekt nu een streep door dit pleziertje, en laat weten dat dat concept niet toegestaan is. Gastronomisch restaurant Wingerd in Vorselaar verwende vorig weekend nog 21 kampeerders op haar parking.

De gasten van het restaurant kwamen met de mobilhome afgezakt, en konden nog eens genieten van een verrassingsmenu. Aan hun eigen campertafel, uiteraard. Chef Pieter Coomans en gastvrouw Jolien Laenen konden eindelijk nog eens borden dresseren en wegdragen naar tafelgasten. De sneeuw vorig weekend droeg enkel bij aan de charmante sfeer. Negen mobilhomes stonden opgesteld op de parking, met in totaal 21 gasten. Wat op het menu stond, was een verrassing. De gastvrouw gebruikte Whatsapp om te communiceren.

In de eindejaarsperiode toonden de uitbaters van Wingerd in Vorselaar zich al creatief door eindejaarspakketten aan te bieden. Het restaurant behaalde in 2020 haar eerste Gault & Millau-vermelding, met een score van 13,5/20. Nu de horeca nog even op slot moet door corona, dacht chef Pieter erover om het initiatief snel nog eens te herhalen.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.