Nieuws Kempen Dineren, netwerken en champagne tot de ochtendzon: Ronde Tafel Herentals maakt zich op voor jubileumfeest

Dineren, netwerken en champagne tot de ochtendzon: Ronde Tafel Herentals maakt zich op voor jubileumfeest

Foto RR / Shutterstock

Dineren, netwerken en champagne tot de ochtendzon: Ronde Tafel Herentals maakt zich op voor jubileumfeest

HERENTALS – De uitbaters van brasserie Link 21 in het industriepark in Wolfstee (Herentals) nemen best extra voorzorgsmaatregelen dit weekend, want tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag gaat het dak eraf. Serviceclub Ronde Tafel Herentals annex 41 bestaat 15 jaar, en dat mag volgens voorzitter Jorge Cools niet onopgemerkt voorbijgaan.

Na twee jaar coronastilte organiseert de Herentalse serviceclub opnieuw ‘Rond de tafel met’. Voor deze editie zakt de Nederlandse sterrenchef Edwin Vinke af naar de Kempen.

“We komen met onze organisatie elke maand samen, allemaal om dit evenement op poten te zetten”, vertelt Jorge Cools. “Eerder al konden we chefs als Wout Bru en Peter Goossens strikken. De avond kan altijd op veel belangstelling rekenen van ondernemers in de regio.”

Goede doel

“Ook deze editie gaat elk hoekje van Link 21 gevuld zijn”, maakt Cools zich sterk. “Elk lid kon een tafel kopen voor klanten en zakenrelaties. In totaal komen 336 ondernemers dineren.” De opbrengst van de ’tafelverkoop’ schenkt de organisatie aan verschillende lokale goede doelen, zoals 2WalkAgain en het Rondoufonds voor Duchenne-onderzoek.

Om 23u gaan de stoelen en tafels aan de kant. “Dan gaat de champagnebar open en barst het feest los. Je mag me voor zaterdagavond vooral veel ambiance toewensen, liefst tot in de late – of vroege – uurtjes.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.