Nieuws Kempen DLV Belgium mikt met Profex op KMO- en bedrijfsmarkt

DLV Belgium mikt met Profex op KMO- en bedrijfsmarkt

DLV Belgium mikt met Profex op KMO- en bedrijfsmarkt

logo profexDLV Belgium met vestiging in Turnhout is sinds 1996 actief als advies- en studiebureau in de landbouw en verwante sectoren met net geen 13.000 klanten. Het klantenbestand groeide de laatste jaren echter ook fors in niet-landbouwgerichte bedrijven en daarom richtte het bedrijf een nieuw merk op.

DBL Belgium blijft actief voor iedereen die actief is in landbouw, tuinbouw en buitengebied. Profex wordt het merk voor ondernemers buiten het agrobusinesscomplex. Profex zal bedrijven actief in voeding, afval en recyclage, bouw en andere servicen. Profex biedt multidisciplinair advies en levert o.a. bodemdeskundigen, externe milieucoördinatoren en veiligheidscoördinatoren.

Ook de cvba DLV Belgium krijgt een nieuwe naam: United Experts. Maatschappelijke zetel en ondernemingsnummer blijven hetzelfde als voorheen. Contracten afgesloten met DLV Belgium cvba, blijven dus geldig. DLV en PROFEX zijn de merken waarmee United Experts zijn klanten bedient.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Arendonk, Brasschaat
Arendonk

Nieuw woonerf in hartje Arendonk

Op de site van een voormalig schoolterrein in het centrum van Arendonk gaat Ultrium Development, met hoofdzetel in Brasschaat, aan… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer