Nieuws Kempen DreamTeam-Animaties krijgt geen zwartepiet doorgespeeld

DreamTeam-Animaties krijgt geen zwartepiet doorgespeeld

DreamTeam-Animaties krijgt geen zwartepiet doorgespeeld

sint_meir_2012_thumb1DreamTeam Animaties uit Pulderbos, een kinderanimatiebedrijf gespecialiseerd in Sinterklaasfeesten, ziet de agenda nog steeds goed vollopen. De heisa bij onze noorderburen rond Zwarte Piet en de besparingen van gemeentes lijken hen geen zwartepiet door te spelen.

„De aanvragen stromen binnen. De gemeentebesturen die ons vorig jaar inschakelden, doen ook dit jaar opnieuw een beroep op ons en hanteren dezelfde budgetten,” zegt Frédéric van Aubel. „Op sommige dagen zijn we compleet volgeboekt. Zoals tijdens het weekend van 29 en 30 november, dan zijn we met zestig personen op de baan.”

DreamTeam-Animaties doet onder andere het Sinterklaasevenement op de Antwerpse Meir. Ook grote bedrijven contacteren het jonge bedrijf om Sinterklaasfeesten voor personeelsleden en hun families te organiseren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer