Nieuws Kempen DreamTeam-Animaties professionaliseert de paashaas

DreamTeam-Animaties professionaliseert de paashaas

DreamTeam-Animaties professionaliseert de paashaas

image1De Sint en de paashaas zijn kinderhoogdagen bij uitstek en daar wil ook een aantal ondernemers graag een graantje van meepikken. Carrefour Turnhout deed dit jaar een beroep op DreamTeam-Animaties uit Pulderbos voor een bijzondere paasactie. Die leverde zo’n 600 paasmandjes op.

“Met Hypermarkt Carrefour Turnhout en winkeldirecteur René Arts onderhouden we al jaren een goede relatie”, zegt zaakvoerder Frédéric van Aubel van DreamTeam-Animaties, dat zich specialiseert in professionele kinderanimatie op maat. “Samen zijn we gaan nadenken hoe we een paasactie in mekaar konden steken die van een hoger niveau was dan het traditionele inkleuren van een tekening.”

DreamTeam-Animaties ontwikkelde een paasmandje dat de kinderen zelf in mekaar konden knutselen en installeerde in de winkel een grote kast waar ze dat mandje in konden achterlaten. “Dat knutselen gebeurde onder andere samen met medewerkers van ons tijdens de tweewekelijkse Carrefour Kids Club die wij in Turnhout op zaterdagmiddag doen”, aldus nog van Aubel. In totaal maakten 600 kinderen een paasmandje dat ze op paaszaterdag 26 maart gevuld door de paashaas mochten komen ophalen.

Maatwerk
“Maatwerk op events is onze hoofdactiviteit”, zegt Frédéric van Aubel, die 3 jaar geleden DreamTeam-Animaties overnam en die uitbouwde tot een organisatie die over heel België actief is voor klanten als Omega Pharma, Mercedes-Benz, e.a. “We leveren een totaalpakket aan kinderanimatie en overleggen met de klant over een thema en wat ze willen bereiken.” Naast de zaakvoerder zijn nog 2 andere medewerkers vast in dienst en doet het bedrijfje een beroep op een 80-tal freelance medewerkers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer