Nieuws Kempen Drie finalisten voor JCI Award Kempische Persoonlijkheid bekend

Drie finalisten voor JCI Award Kempische Persoonlijkheid bekend

Drie finalisten voor JCI Award Kempische Persoonlijkheid bekend

lauwersDe drie finalisten voor de allereerste JCI Award Kempische Persoonlijkheid zijn bekend. Het gaat om Flor Joosen (voorzitter Unizo en gedelegeerd bestuurder Joosen – Luyckx), Sophie Vangheel (stichtster en voorzitter vzw Cunina) en Tom Van Dyck (acteur en oprichter productiehuizen De Kempvader en Toespijs). “We zijn bijzonder opgetogen met de keuze van de jury voor deze 3 finalisten” zegt Benny Lauwers, voorzitter van organisator JCI Gheel & Thals. “De 3 zijn gekozen uit een totaal van 27 persoonlijkheden die door de Kempische bevolking zijn voorgedragen. De jury heeft dan ook geen gemakkelijke taak gehad”.

Initiatiefnemer JCI Gheel & Thals wil met deze award een Kempische Persoonlijkheid bekronen die de Kempen de voorbije jaren op maatschappelijk, economisch, cultureel en/of sociaal vlak op de kaart heeft gezet. JCI staat voor Junior Chamber International Gheel & Thals is een vereniging van jonge en ondernemende mensen onder de 40 jaar uit de grote regio Geel, Herentals, Mol, Westerlo, Olen en Retie.

De uiteindelijke winnaar zal gekozen worden door de gecombineerde stem van opnieuw de jury en de Kempische bevolking. “Vanaf 1 mei zal iedereen via de website van de Award Kempische Persoonlijkheid op hun favoriet kunnen stemmen,” verduidelijkt Lauwers de stemprocedure. Op donderdag 20 juni komen we tijdens het slotevent te weten wie de eerste JCI Award Kempische Persoonlijkheid in ontvangst mag nemen. Het is de bedoeling van JCI Gheel & Thals om van deze prijsuitreiking een jaarlijkse traditie te maken.

banner JCI award

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.