Nieuws Kempen Drie genomineerden dingen naar titel van de Kempenaar

Drie genomineerden dingen naar titel van de Kempenaar

Jan Robrechts van Lavetan

Drie genomineerden dingen naar titel van de Kempenaar

Ondernemersforum ETION kan eindelijk aftellen naar de prijsuitreiking van de Kempenaar. Vorig jaar in september werden de drie genomineerden al voorgesteld. De prijs gaat alleszins naar een Kempense onderneming die zich in 2021 op de kaart zette met focus op duurzame groei en aandacht voor medewerkers en omgeving.

Uit alle bedrijven die zich kandidaat stelden, selecteerde de jury en de fans van de kanshebbers uiteindelijk drie genomineerden die binnenkort meedingen naar de felbegeerde trofee. Dit jaar zijn dat IT-bedrijf Netropolix uit Geel, boorbedrijf Smet Group uit Dessel en de schaduwmeesters van Wilms uit Meerhout.

De Kempenaar is een prijs die gaat naar een bedrijf dat actief is in de Kempen of hier roots heeft, een belangrijke impact heeft op de tewerkstelling in de regio, financieel gezond is en oog heeft voor succes op lange termijn. Ook staat moet er aandacht zijn voor duurzaam en waardengericht ondernemen. In 2019 ontving Lavetan de prijs, en het jaar ervoor Group Joos.

De prijsuitreiking zal plaatsvinden op donderdagavond 14 oktober in Herentals, in het Art Center Hugo Voeten. Deze oude graanfabriek aan de oever van het Kempisch Kanaal in Herentals werd met respect voor de originele architectuur omgebouwd tot een kunst- en tentoonstellingsruimte waarin ondernemer en kunstverzamelaar Hugo Voeten (1940-2017) een deel van zijn verzameling onderbracht.

Keynotespreker van de avond is topsportcoach Paul Van Den Bosch. Hij stelt die avond zijn nieuwe boek ‘ConneXion’ voor over het extreme belang van verbinding maken en onderhouden tussen en met mensen; over kunnen geven en anderen beter maken. Wie meer informatie wil of wil inschrijven, kan terecht op de activiteitenpagina van de website van Etion.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer