Nieuws Kempen Drie kaarsjes voor KDV – Language & More

Drie kaarsjes voor KDV – Language & More

Drie kaarsjes voor KDV – Language & More

Katrien De VochtVertaal- en copywritebureau KDV – Language & More blaast drie kaarsjes uit. Zaakvoerster Katrien De Vocht focuste zich van bij de start begin 2012 op de IT-sector en het technische segment en dat bleek een goede zet. Intussen werkt ze in een team van drie mensen en doet ze een beroep op 230 freelance vertalers en 25 copywriters. Sinds de lente van vorig jaar werkt KDV – Language & More vanuit een nieuw kantoor op het industrieterrein in Arendonk.

“Er wordt vaak gezegd dat het drie jaar duurt vooraleer je een nieuwe zaak goed op de rails hebt, dat je die een vaste structuur hebt gegeven. Dat gevoel heb ik nu”, zegt Katrien De Vocht. Met haar bedrijf verzorgt ze zowel vertalingen als copywriting in twintig talen, in hoofdzaak voor websites en webshops, en specialiseerde ze zich in AdWords-campagnes. Verder zijn er alle andere online en offline teksten zoals handleidingen, brochures en juridische documenten.

Richting Frankrijk
De meer dan honderd vaste klanten bevinden zich intussen in heel Vlaanderen en een deel van Nederland. Sinds kort is de Franse Manuella Lange in dienst en naast haar vertaalwerk prospecteert zij de Franse markt. “Onze sector is voortdurend in beweging”, vertelt de zaakvoerster. “We leggen de lat steeds hoger, zorgen bijvoorbeeld voor een extra revisie. We waken zorgvuldig over de kwaliteit die we leveren en denken proactief mee met onze klanten.”

Op vraag van de KULeuven geeft KDV – Language & More binnenkort ook praktijkgerichte workshops aan studenten in het kader van hun opleiding ‘Vertalen voor web’.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer