Drisag haalt aanbesteding van ruim zeven miljoen euro binnen

HERENTALS – Drisag heeft een overheidsaanbesteding ter waarde van ruim zeven miljoen euro binnengehaald. Het Herentalse familiebedrijf mag de komende vier jaar modulaire gestoffeerde zitbanken leveren voor verschillende federale overheidsdiensten in heel België.

De aanbesteding, uitgeschreven door FOD BOSA FORCMS, was een competitieve procedure tussen verschillende bedrijven en Drisag kwam als winnaar uit de bus. Het Herentalse familiebedrijf scoorde hoog dankzij de prijs-kwaliteitverhouding en expertise op het gebied van ergonomisch kantoormeubilair en innovatieve inrichtingsoplossingen.

"We zijn verheugd om onze expertise en ervaring in te zetten om de federale overheid te voorzien van kantoormeubilair dat niet alleen comfortabel en functioneel is, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk," zegt Niek Renders, zaakvoerder van Drisag. "We begrijpen dat de werkplek een belangrijke rol speelt in het welzijn en de productiviteit van medewerkers en we zijn toegewijd om te zorgen voor een optimaal werkklimaat voor ambtenaren."

Lees ook: Drisag richt 95 woonunits in voor Oekraïense vluchtelingen

Als onderdeel van de aanbesteding zal Drisag verschillende wachthoeken, informele overlegzones en brainstormruimtes inrichten met de gestoffeerde zitbanken en er wordt ook aan privacy en akoestiek gedacht. Door de geïntegreerde wanden op de zitbanken kunnen de landschapskantoren afgescheiden worden in overleg- en werkruimtes. Zo wordt een oase van rust gecreëerd in een open space kantoorruimte.

Alle interieuroplossingen worden ontwikkeld en geproduceerd in Herentals. Elk onderdeel komt uit een straal van 500km rond Herentals. Door het gunnen van deze overheidsaanbesteding aan Drisag benadrukt de Belgische overheid het belang van het klein houden van hun ecologische voetafdruk.