Nieuws Kempen Drisag lanceert FILL, een modulair meubelsysteem

Drisag lanceert FILL, een modulair meubelsysteem

Drisag lanceert FILL, een modulair meubelsysteem

Drisag FILL (2)De producent van kantoormeubilair Drisag uit Herentals komt op de proppen met een nieuw multifunctioneel, modulair en gestoffeerd meubelsysteem dat luistert naar de naam FILL. Het is een ontwerp van het Nederlandse ontwerpbureau Burobas.

“FILL is een vernieuwend concept voor opbergen en werken in de vrije ruimte”, legt marketing & sales manager Chris Jamart uit. “Kasten die op dit moment worden gebruikt, zijn bedacht op basis van eisen van tien jaar geleden. De documenten in de werkomgeving van nu zijn overwegend toegankelijk voor iedereen en dienen een algemeen belang. Opbergen achter gesloten deuren is verleden tijd.”

Vernieuwde visie
Nieuwe kantoren vragen om een vernieuwde visie en oplossingen met een uitdagende combinatie tussen functionele eigenschappen en vormgeving. Een visie die te realiseren is met een modulair systeem dat invulling geeft aan een optimaal vierkante-metergebruik en dat ook een inspirerend werkklimaat creëert.

“FILL bespaart meer dan 30% ruimte tegenover de traditionele oplossingen en is een product met een hoge akoestische waarde”, legt Jamart uit. “Het meubelsysteem is eenvoudig aan te passen aan dynamische werkomgevingen en brengt sfeer en beleving.”

Drisag ontwikkelt en produceert een belangrijk deel van het productfolio in Herentals. Het gaat in hoofdzaak om gestoffeerd zitmeubilair en andere gestoffeerde producten.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Herentals
Herentals

Digitale cadeaubonnen in Herentals

Handelshart Herentals lanceerde digitale cadeaubonnen. Het heeft communicatiebureau Phobos en Actor uit Geel onder de arm genomen voor de uitwerking ervan.… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer