Nieuws Kempen Drukke verbindingsweg Turnhout-Mol gaat voor maanden dicht

Drukke verbindingsweg Turnhout-Mol gaat voor maanden dicht

Drukke verbindingsweg Turnhout-Mol gaat voor maanden dicht

werken Turnhout-MolDe drukke verbindingsweg tussen Turnhout en Mol gaat vanaf maandag 28 september ter hoogte van Dessel voor vele maanden dicht voor doorgaand verkeer. In opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer wordt een gevaarlijk kruispunt heringericht, komt er een nieuw wegdek en fietspad en een veilige oversteek voor fietsers. Tegelijk worden rioleringswerken uitgevoerd.

Omleidingen
De voorbereidende nutswerken zijn al sinds een maand aan de gang waardoor er nu al geregeld alternerend verkeer is via verkeerslichten. Vanaf 28 september wordt de Turnhoutsebaan in Dessel verboden gebied voor doorgaand verkeer tussen de grens Retie/Dessel en het kruispunt met de Bleekstraat. Het verkeer moet een omleiding volgen via Brasel en de Geelsebaan in Retie. Vrachtverkeer wordt aangeraden om om te rijden via Mol en Geel. Voor fietsers, die de afgesloten weg gebruiken om naar school in Mol te rijden, geldt een plaatselijke omleiding.

De werkzaamheden duren tot eind juni 2016. Langs de weg zitten verschillende kleinhandelaars en er ligt ook een ambachtelijke zone. Zij zijn eerder al uitgenodigd op een informatievergadering. Wegen en Verkeer Antwerpen heeft voor dit project een bereikbaarheidsadviseur aangesteld. Bewoners en ondernemers uit de omgeving van de werf kunnen bij het contactcenter terecht met concrete vragen over de bereikbaarheid van hun zaak of woning tijdens de werken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer