Nieuws Kempen DSG Belgium opent derde vestiging in Herentals

DSG Belgium opent derde vestiging in Herentals

DSG Belgium opent derde vestiging in Herentals

Het Antwerpse bedrijf DSG Belgium dat gespecialiseerd is in de totaalservice voor midden- en hoogspanningsinstallaties, netkoppelingen, kabelwerken en kabeldiagnose breidt uit met een vestiging in Herentals. Die vestiging moet de uitvalsbasis worden voor klanten in de Kempen en Limburg. Op die site bevindt zich ook het nieuwe bedrijf van de groep: Gens Rental.

Het bedrijf DSG Belgium met Jef Van den Brande aan het hoofd is de laatste jaren exponentieel aan het groeien. Waar zij vroeger opdrachten uitvoerden ter waarde van 100.000 euro, zijn die nu vaak 10 miljoen waard. Hun expertise? De totaalservice voor midden- en hoogspanningsinstallaties, netkoppelingen voor alternatieve energie, kabelwerken en –diagnose en transformatoren. Zowel in binnen- en buitenland. Zo levert en installeert het bedrijf binnenkort 60 containers voor stroomvoorziening van een nieuw Duits militair kamp maar is het ook actief in de Antwerpse haven waar het de volledige elektrische uitbreiding van de haventerminal DP World verzorgt.

“DSG Belgium werkt voor alle bedrijfssectoren waar aangepaste en grote vermogens nodig zijn”, vertelt Van den Brande. “Zowel kmo’s als grote multinationals kunnen bij ons aankloppen. Denk aan grote industriële bedrijven maar ook retailgebouwen, zorginstellingen als grote bouwwerven. Wij leveren niet alleen, maar zorgen er ook voor dat de installaties operationeel zijn.”

Nieuwe vestiging in Herentals

Om de klanten in de Kempen en Limburg nog meer van dienst te kunnen zijn, komt er binnenkort een derde vestiging van DSG Belgium in Herentals waar ook het tweede bedrijf van Van den Brande gevestigd is. “Met Gens Rental verhuren we tijdelijke installaties in geval van panne of in geval van tijdelijk vermogen. Maar we willen meer zijn dan een typisch verhuurbedrijf. Zo hebben we een tijdelijke installatie staan in Zimbabwe waar we een mijn voorzien van stroom. Ook lokaal willen we ons nu verder verankeren. De site in Herentals wordt het headquarter voor de vloot en projecten in Europa.”

Dankzij een uniek online controle programma dat DSG Belgium liet ontwikkelingen, onderscheidt het bedrijf zich van concurrenten en kan het proactief mogelijke problemen opsporen zodat de klant zeker kan zijn dat het altijd stroom zal hebben. “En gebeurt het toch dat er een panne is, dan kunnen wij dankzij het systeem het defect gaan detecteren vanop afstand zodat de technieker ter plekke meteen kan starten met het herstellen. Op die manier kunnen problemen heel snel opgelost worden.”

DSG Belgium richt zich op een totaalservice voor midden- en hoogspanningsinstallaties, netkoppeling voor alternatieve energie, kabelwerken en –diagnose en transformatoren.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Geel
Geel

Raf Patat voelt stijging ook

Het afgelopen jaar hebben we opvallend meer aardappelen gegeten. 8% meer, zo blijkt uit een consumentenonderzoek van VLAM. Aardappelen blijven… Lees meer

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer