Nieuws Kempen Easykit komt naar Beerse

Easykit komt naar Beerse

Easykit komt naar Beerse

BEERSE – Zelfbouwketen Easykit opent maandag een gnieuw filiaal op het bedrijvenpark Beerseheide. Dat wordt de tweede vestiging van Easykit in de Kempen.

Easykit heeft in de Kempen al een uitvalsbasis aan Winkelom in Geel. Nu komt er een bij in Beerse. Daarmee neemt de bedrijvigheid toe op het nieuwe bedrijvenpark Beerseheide, waar vroeger een afvalverwerker was gevestigd. Maandag opent Easykit er een gloednieuwe toonzaal. Tezelfdertijd gaat ook in Sint-Truiden een nieuwe toonzaal open. Daarmee heeft Easykit nu elf vestigingen in Vlaanderen.

“De opening van onze twee nieuwe vestigingen in Beerse en Sint-Truiden zal door de coronacrisis jammer genoeg niet gepaard gaan met een heus openingsfeest”, legt Roel Van den Eynde, marketingmanager bij Easykit Slimme Zelfbouw uit in Gazet van Antwerpen. “We zijn wel bijzonder trots dat we in dezelfde maand twee mooie toonzalen kunnen openen, wat een unieke prestatie is. We hebben al de nodige sanitaire veiligheidsmaatregelen getroffen om onze klanten veilig te kunnen ontvangen en te begeleiden bij het realiseren van hun droomwoning.”

Voor de bouw van de gloednieuwe toonzaal in Beerse heeft Easykit zelf al hun duurzame woningtechnieken in de praktijk toegepast en zo zuinig mogelijke installaties gebruikt. Easykit geeft door technische opstellingen en de uitleg van een coach de klanten mee hoe ze verwarming, ventilatie, elektriciteit, zonnepanelen of sanitaire installatie zelf kunnen plaatsen. Er is ook een opleidingsruimte voor de klanten. Naast de toonzaal is er ook een ruim magazijn met afhaalbalie, zodat naast de leveringen aan huis klanten ook voor een afhaling terechtkunnen in het filiaal. “Via onze toonzalen begeleiden we jaarlijks meer dan 4.500 zelfbouwers met het plaatsen van hun eigen technieken”, schetst David Janssens, CEO bij Easykit. “Dit is een verdubbeling in nog geen vijf jaar. Hiervoor kunnen we rekenen op een team van ruim 115 gemotiveerde medewerkers.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.