Nieuws Kempen Ecover verkoopt B2B-afdeling aan Greenspeed

Ecover verkoopt B2B-afdeling aan Greenspeed

Ecover verkoopt B2B-afdeling aan Greenspeed

ecoverEcover uit Malle heeft vandaag de verkoop aangekondigd van haar B2B-afdeling, Ecover Professional, aan Greenspeed. Het Kempense bedrijf gaat enkel nog focussen op de consumentenmarkt.

Greenspeed is een Nederlandse specialist in de productie en distributie van innovatieve schoonmaaksystemen voor de B2B-markt. Als gevolg van deze overeenkomst worden de activiteiten van Ecover Professional op 1 januari 2016 officieel overgedragen aan Greenspeed. De deal omvat de bestaande klantenrelaties en productformules van Ecover Professional. Het productgamma en het uitzicht van de verpakkingen blijven ongewijzigd, waarbij het Ecover Professional-logo vervangen wordt door het Greenspeed-logo met de baseline ‘Engineered by Ecover’.

Het Ecover Professional-team maakt ook de overstap naar Greenspeed. Johan Tops, vandaag Ecover International B2B Manager, wordt international sales & marketing manager bij Greenspeed en blijft contactpersoon voor de B2B-verdelers.

Sterke aantrekkingskracht
“We hebben op een succesvolle wijze onze B2B-activiteiten uitgebouwd, maar om onze langetermijngroei te realiseren willen we ons exclusief richten op de consumentenmarkt, waar onze merken een sterke aantrekkingskracht uitoefenen op consumenten en klanten,” verklaart Tim Smith, EU-general manager bij Ecover. “We zijn ervan overtuigd dat het overdragen van onze B2B-activiteiten aan Greenspeed – B2B-experten met wie we een engagement op het vlak van duurzaamheid gemeen hebben – de beste oplossing is voor onze B2B-klanten, die de Ecover Professional producten al sinds enkele jaren gebruiken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer