Nieuws Kempen Een advertentie met een loterijnummer

Een advertentie met een loterijnummer

Een advertentie met een loterijnummer

Markant_M499_1Ook voor huis-aan-huisbladen is het zaak om te blijven vernieuwen. Dat heeft drukkerij Bartels uit Merksplas goed begrepen. Het bedrijf geeft het blad Markant uit, dat wekelijks in elke brievenbus van Merksplas en Zondereigen terechtkomt. In de uitgave van deze week staat een speciale advertentie voor de plaatselijke Wereldwinkel. Per exemplaar staat een ander, gepersonaliseerd nummer in de advertentie. Met dat nummer neemt de lezer deel aan een wedstrijd.

Primeur
“Bij mijn weten is het de eerste keer dat zoiets gebeurt in de wereld van de huis-aan-huisbladen”, zegt zaakvoerder Jean Bartels. “Het waren de mensen van de Wereldwinkel zelf die met het idee naar ons kwamen. Met onze nieuwe digitale drukpers kunnen we dat. Het past binnen wat wij doen op het vlak van gepersonaliseerd drukwerk. Het voordeel is dat we op een beperkte oplage verschijnen. 3350 exemplaren om precies te zijn. Voor grotere volumes wordt zoiets veel moeilijker.”

Volgende week rolt er opnieuw een bijzondere Markant van de pers, want dan verschijnt het 500ste nummer.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer