Nieuws Kempen Een investeerder zoeken, zo kan het ook

Een investeerder zoeken, zo kan het ook

Een investeerder zoeken, zo kan het ook

de romaUitbater Filip Vervoort van café De Roma in het centrum van Hoogstraten maakt er geen geheim van dat de zaken slecht draaien. Meer zelfs, op een bord voor de deur schreef hij: ‘Zoek investeerder’, met daaronder zijn gsm-nummer. Het bord staat er sinds vorige donderdag maar tot op vandaag heeft niemand zich gemeld.

Na een carrière van 21 jaar verpleger in een ziekenhuis ging Filip begin vorig jaar wat hij noemt ‘een nieuwe uitdaging aan’. Op 1 mei heropende hij café De Roma aan de Vrijheid, een zaak met een groot verleden maar die de voorbije jaren herhaaldelijk van uitbater wisselde.

Aanvankelijk startte hij als brasserie maar intussen is de keuken gesloten en gaat hij verder als café. “Personeelsproblemen”, zucht hij. “En kostenverlagend werken. Nochtans gingen de zaken de eerste vijf maanden goed. Maar traditioneel zijn de maanden januari, februari en maart in de horeca kalm.” Om die te overbruggen zoekt hij dus financiële hulp. Nog wel via een krijtbord op de stoep. “Het is een noodkreet”, geeft hij toe. “Dit is wat ik heel graag doe en wil blijven doen.”

Of hij met die boodschap de zaken niet nog problematischer maakt? “Het geeft aan wie ik ben. Ik kom er voor uit hoe het met de zaak gaat. Velen stellen hun zaak rooskleuriger voor dan het in werkelijkheid is. Ik niet. Nu gaat het wat minder maar zodra de lente en de zomer komen, kan ik weer verder met het terras en het mooie interieur. Want De Roma blijft een prachtige zaak.”

De cafébaas verwacht nog hooguit een maand verder te kunnen. Zijn gsm-nummer heeft hij voor de volledigheid mee op het bord geschreven: 0479 381252.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer