Nieuws Kempen Een kans voor tweedehands in Dessel

Een kans voor tweedehands in Dessel

foto: Clem Onojeghuo

Een kans voor tweedehands in Dessel

DESSEL – De gemeente Dessel start met een wekelijkse rommelmarkt. Die zal elke zondag plaatsvinden aan het Campinaplein.

“Vanaf maart 2020 is er elke zondag een rommelmarkt op en rond het Campinaplein aan administratief centrum De Plaetse”, laat het gemeentebestuur weten. “Telkens van 8 tot 13 uur kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor een standplaats. De kostprijs hiervoor bedraagt 1 euro per lopende meter.”

Op de rommelmarkt is verkoop van voeding of dranken, (sier)wapens, dieren en nieuwe spullen niet toegelaten. Inschrijven kan uitsluitend telefonisch via 0491/10.89.31 of 0473/62.17.35.

“Tijdens de Sinksenmarkt van zondag 31 mei 2020 sluit de rommelmarkt éénmalig aan in de Kolkstraat en wordt er geen standgeld gevraagd”, besluit het gemeentebestuur.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.