Nieuws Kempen Een nieuwe versterking voor Intracto Group

Een nieuwe versterking voor Intracto Group

Een nieuwe versterking voor Intracto Group

Met de komst van het Antwerpse Foreach verwelkomt Intracto Group een snelgroeiend team van 40 technische experts. Foreach staat gekend voor de bouw van digitale platformen en software-applicaties op maat van de klant, die hen toelaten om hun bedrijfsactiviteiten efficiënter en digitaler te laten verlopen. Ook met deze overname streeft Intracto Group ernaar om verder te groeien als geïntegreerd full-servicebureau in de domeinen strategie, creatie, content, marketing en technologie.

“Bedrijfsprocessen en gegevensbeheer doeltreffender maken, dat is eigenlijk onze core business”, zegt Jan Nuyens, ceo van Foreach. “Meestal bouwen we software op maat. Onze filosofie is dat kant-en-klare softwarepakketten zeker nuttig kunnen zijn, als ze 90% van het probleem oplossen. Als ze die norm niet halen, dan is het vaak gedoemd om te mislukken en kan je beter een oplossing op maat uitwerken.” In de klantenportfolio van Foreach zit onder andere De Tijd, Vinci Energies, Standaard Uitgeverij en Tablebooker.

Pieter Janssens, ceo van Intracto Group is verheugd met de overname. “Het team en bijvoorbeeld hun kennis in Java-technologie betekent voor ons een grote meerwaarde. Overnames doen we altijd heel gericht. Bij Foreach is dat niet anders. Ze zijn ongelooflijk sterk in het bedenken van oplossingen voor bedrijfskritische processen. In ons advies aan klanten staan we garant voor een vrije keuze qua softwaretechnologie, of het nu een vast pakket is of software development op maat. We willen klanten niet in een hoekje duwen, maar wel voor elk probleem paraat staan met de beste oplossing.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer