Nieuws Kempen Eerste internationale erkenning voor Nooz Grobbendonk

Eerste internationale erkenning voor Nooz Grobbendonk

Eerste internationale erkenning voor Nooz Grobbendonk

noozWellnesscentrum Nooz in Grobbendonk heeft zijn eerste internationale erkenning op zak. Van het Britse Luxury Travel Guide-magazine kreeg het de award van ‘Luxury Wellness Retreat of the Year 2016’. Zaalvoerder Wim Vanacker verwacht niet meteen een internationale stormloop. “Het zal wel mensen over de streep trekken die twijfelen om naar ons te komen”, voorspelt hij.

Voor Sea Nooz in Nieuwpoort mocht Wim Vanacker al eens proeven van de internationale erkenning via de organisatie Home Away, die de locatie plaatste in de top-5 wereldwijd in zijn genre. Voor deze eerste internationale award voor de vestiging in Grobbendonk heeft de zaakvoerder niets speciaal moeten ondernemen. “Ze hebben zich gebaseerd op de beoordelingen via Tripadvisor. Ze zagen daar de positieve reacties en hebben ons nadien gecontacteerd.”

Bevestiging van anderen
Nooz krijgt een uitgebreide vermelding in de toonaangevende gids die straks wordt verspreid naar een upscale (zaken)publiek van zo’n 500.000 mensen en in meer dan 100 luchthavenlounges over de hele wereld zal liggen. “Voor ons is het een bevestiging dat we goed bezig zijn. We vinden dat zelf wel, maar door zo’n erkenning krijgen we die bevestiging van anderen”, aldus Vanacker. “We zijn destijds gestart in Vlaanderen en al snel uitgegroeid naar de regio Amsterdam. Sinds vorig jaar werken we op de Franse markt met reservaties uit de regio Parijs en de rest van Frankrijk.”

Nooz ontving al verschillende binnenlandse awards waaronder de Zoover Gold 2015 en het Tripadvisor 2015-certificaat voor uitmuntendheid. De Kempense relaxoase was vorige week ook te zien in het tv-programma Singl3s op VIJFtv.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer