Nieuws Kempen Eerste Kempense werknemers in dienst van nieuwe aanwervingsronde Aldi

Eerste Kempense werknemers in dienst van nieuwe aanwervingsronde Aldi

Eerste Kempense werknemers in dienst van nieuwe aanwervingsronde Aldi

TURNHOUT/KORTRIJK – Volgende week starten drie nieuwe medewerkers bij het distributiecentrum van Aldi in Turnhout. Het zijn de eerste in de regio van meer aanwervingen bij de warenhuisketen. Het invullen van die vacatures voor Aldi gebeurt voortaan door uitzendgroep Konvert. Het Kortrijkse bedrijf zal dat gaan doen voor alle vacatures van Aldi in heel België. De Kempense afdeling van Konvert heeft een bepalende rol gespeeld bij het verkrijgen van die opdracht.

Het Kortrijkse Konvert mag voortaan vacatures helpen invullen voor Aldi. Op jaarbasis gaat het om honderden vacatures verdeeld over Vlaanderen, Wallonië en Brussel. Volgens Thomas Dewinter, commercieel directeur bij Konvert gaat Aldi een nieuwe groeifase in, en dus moeten heel wat nieuwe vacatures worden ingevuld. Dat kan gaan van winkelmedewerkers over vrachtwagenchauffeurs tot winkelmanagers. “Vacatures zijn er voor iedereen en in elke regio”, aldus Dewinter. “Schoolverlaters, ervaren talent en young graduates kunnen via Konvert terecht voor een job bij Aldi. Een overzicht van alle vacatures vind je op www.konvert.be/aldi . Spontaan solliciteren kan ook via SMS. Als je een SMS stuurt naar het gratis nummer 8609 met het woord ‘ALDI’, gevolgd door de naam van jouw regio, dan contacteren we je om samen met jou de mogelijke vacante betrekkingen te bespreken.”

Konvert in Kortrijk

Competenties werknemers

Aldi België heeft gekozen voor Konvert, omdat de uitzendgroep werkt volgens een ‘search en match proces’, waar de competenties van de werknemers centraal staan. “Wij zijn ons bewust van de uitdagingen en trends in de veranderende arbeidsmarkt en focussen ons dan ook vooral op het talent en de behoeftes van de werknemers en werkgevers”, aldus nog Thomas Dewinter. “Respect, vertrouwen en samenwerking zijn een absolute noodzaak om iemand te binden aan de juiste werkgever. Om de ideale kandidaat te matchen moet je vandaag verder kijken dan alleen maar naar ervaring en kennis. Net daarom zijn testing, opleiding en de aanwezige competenties van belang. Iets waar we bij Konvert al heel lang heel hard op inzetten.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer