Nieuws Kempen Eigenaar Snack@Work en Petite-Patate gaat nu ook voor Thuisontbijten

Eigenaar Snack@Work en Petite-Patate gaat nu ook voor Thuisontbijten

Eigenaar Snack@Work en Petite-Patate gaat nu ook voor Thuisontbijten

‘Food’-ondernemer Kristof Verdick uit Vosselaar zit niet stil, ondanks het feit dat zijn foodtrailer door corona al maandenlang aan de ketting ligt. Hij lanceert nu het nieuwe concept Thuisontbijten.be, een webshop waar je een thuisgeleverd ontbijt kan bestellen.

“Dit concept is ontstaan door de lockdown die maar blijft duren,” legt Verdick uit. “Omdat we in deze tijden creatief moeten blijven, komen we nu met een nieuw concept: Thuisontbijten.be.
Iedere maand gaan we een ruime ontbijtbox presenteren naar aanleiding van een speciale gebeurtenis zoals valentijn, vaderdag of Pasen.”

“We willen echter gaan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Daarom bieden we maar 100 ontbijten aan zodat we steeds de juiste service kunnen geven.” Thuisontbijten zorgt voor een  thuislevering in de omgeving van Vosselaar. Er is ook een formule voor bedrijven om ontbijt te bestellen vanaf 10 personen, met een individuele verpakking per persoon.

Snack@Work

De hoofdactiviteit van Verdick is het vullen van lunchautomaten die binnen bij bedrijven staan. “Naast Metallo en Campine, hebben wij onlangs ook een lunchautomaat geplaatst bij Smurfit Kappa in Turnhout. We vullen de automaten met verse broodjes en snacks.”

Weekendwerk

“Daarnaast baten wij in het weekend een foodtrailer uit, onder de naam Petite-Patate. Hiermee verzorgen wij voornamelijk privéfeesten bij mensen thuis, maar helaas staan onze wagens al sinds maart vorig jaar stil. Feestjes voor 10 personen, zoals in de zomer nog kon, waren voor onze wagens niet rendabel. Daarom kwamen we met een nieuw concept: het verhuren van een houtgestookte pizzaoven aan huis. Dit sloeg aan, maar sinds de verstrengingen van november vielen onze weekendactiviteiten opnieuw stil.”

Met de ontbijtboxen aan huis hoopt Verdick opnieuw actief bezig te zijn in het weekend, in combinatie met het weekwerk van Snack@Work.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.