Nieuws Kempen Eigenaars naaimachinewinkel hopen overnemer te vinden

Eigenaars naaimachinewinkel hopen overnemer te vinden

Eigenaars naaimachinewinkel hopen overnemer te vinden

TURNHOUT – Bij Naaimachines Mariën-Hendrickx aan de Steenweg op Oosthoven in Turnhout is de uitverkoop begonnen. Na 40 jaar de winkel te hebben uitgebaat, gaan de eigenaars met pensioen. Wel zijn er gesprekken gaande met geïnteresseerde overnemers.

Ludo Mariën wordt dit jaar 65, zijn vrouw Ida Hendrickx 64. “Ruim 40 jaar nadat we onze zaak uit de grond hebben gestampt, gaan we met pensioen”, vertelt Ida. “Onze kinderen zijn heel andere richtingen uitgegaan. Daarom zijn we sinds september bezig met een uitverkoop.”

Eind december gaat de deur van Naaimachines Mariën-Hendrickx onherroeplijk dicht. Tenzij er zich daarvoor een overnemer heeft aangemeld. “De komende weken hebben we gesprekken met enkele geïnteresseerde collega’s. We hebben een groot klantenbestand en willen er voor zorgen dat die mensen blijvend worden voortgeholpen.”

De uitverkoop is voorlopig een groot succes. “We hebben een vliegende start genomen. In een week tijd waren al onze naaimachines verkocht. Tijdens de lockdown is iedereen weer aan het naaien en breien geslagen. We stoppen dus op een hoogtepunt. Maar tegelijk is het emotioneel moeilijk. Deze winkel is meer dan 40 jaar een groot deel van ons leven geweest.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer